Hlavní obsah

Iron Maiden a Korn v Praze, Sonisphere se stěhuje

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Festival Sonisphere se přestěhoval a příznivci tvrdší muziky se tak setkají letos 11. června na Výstavišti v pražských Holešovicích.

Článek

"Iron Maiden dostali příležitost přemístit svou unikání show přímo do centra dění, tedy do Prahy. Spolu s celým festivalem Sonisphere teď tuto skvělou nabídku přijímají a dostávají se tak víc na dosah svým fanouškům. 11. června 2011 tedy v areálu Výstaviště v Praze v Holešovicích vystoupí Iron Maiden spolu s Korn, Kreator, Mastodon, In Flames a dalšími," uvedli pořadatelé.

Kdo nechce kupovat vstupenky na celý festival, může si opatřit speciální vstupenku jen na show Iron Maiden a Korn. Ta bude platit až od 19:00 v den konání festivalu a bude se prodávat za 849 Kč k stání a za 1749 Kč do Golden Circle (plus poplatky). Normální vstupenka stojí 999 k stání a 1999 Golden Circle.

Navíc bude v prodeji limitovaná série 1000 vstupenek, které zaručí zároveň vstup na Sonisphere Festival ve Velké Británii. Tam letos vystoupí kompletní Velká thrash metalová čtyřka v čele s Metallikou, dále Slipknot, Limp Bizkit, Motorhead, Biffy Clyro a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám