Hlavní obsah

Sunflower Caravan v Roxy

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čeští Sunflower Caravan představí 12. května v pražském klubu Roxy průřez svou desetiletou tvorbou. Koncert doprovodí velkoplošné videoprojekce.

Článek

Zazní skladby z prvního alba i aktuálního A Little Bit More a po delší době také některé nově zpracované skladby, které vznikaly ještě před natočením debutové desky SfC.

Jak jsou již příznivci kapely zvyklí, nebude ani tento večer chybět velkoplošná projekce, o kterou se postará kapelou oblíbený VJ Martin.

„Chceme, aby si náš poslední klubový koncert před festivalovou sezónou fanoušci užili a zapamatovali. Každý song bude mít určenou svojí speciální projekci a světla tak, aby všechno do sebe zapadalo a nálada skladeb se měnila i vizuálně se vším dohromady,“ uvedl k přípravám Andy, zpěvák kapely Sunflower Caravan.

Sunflower Caravan hrají syrový pop a rock, kterému vládnou legendární varhany značky Hammond. Dříve byli známí instrumentálním retro-rockem, ale postupem času se vydali popovějším směrem.

Až po pár letech koncertování začali přidávat ke svým skladbám zpěv, v některých nahrávkách zpívala Ema Brabcová nebo Jens Andersson ze skupiny The Ark.

Reklama

Výběr článků

Načítám