Hlavní obsah

TV tipy a chyby: Piráti z Karibiku, Dostaňte agenta Smarta

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavné Piráty z Karibiku, bondovskou parodii Dostaňte agenta Smarta se Stevem Carellem nebo dobrodružný film Životní zkouška s Meg Ryanovou přichystaly hlavní české televize pro nadcházející víkend.

Článek

Dostaňte agenta Smarta

Identita většiny agentů americké zpravodajské tajné služby je prozrazena a šéfovi nezbývá nic jiného, než do akce poslat horlivého analytika Maxwella Smarta, který už dlouho sní o tom, že se superhvězdným Agentem 23 vytvoří neporazitelnou dvojku. Místo toho je Smart přidělen k Agentce 99.

Tato relativně neokoukaná komedie vznikla v roce 2008 a vládne jí komický talent Steva Carella a krása Anne Hathawayové. Samozřejmě je plná narážek na bondovky a podobné filmy.

So 20.00 Nova

Životní zkouška

Starší film, který už patří k televizní klasice. Meg Ryanová a Russel Crowe v něm vedou proti přesile zdánlivě beznadějnou válku.

Jedinou nadějí Alice, které jihoameričtí povstalci unesou manžela, je vyjednavač Terry Thorne. Jenže teroristé uneseného nehodlají pustit. Ví totiž, kde jsou jejich tábory a drogová pole. Nezbývá tedy nic jiného, než si pro něj dojít se zbraní v ruce.

Pá 22:05 Nova

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly

Johnny Depp, Orlando Bloom a Keira Knightleyová, to nemůže být nic jiného než Piráti z Karibiku. Jack Sparrow v tomto díle přijde o svou loď jménem Černá perla. Aby ji získal zpět, musí spojit síly s Willem Turnerem a spolu s lodí vyrazit zachránit krásnou guvernérovu dceru Elizabeth. Nikdo však netuší, že prokletý poklad změnil jejich největší rivaly, lstivého kapitána Barbarossu a jeho posádku, v nesmrtelná stvoření.

So 20.00 Prima

Reklama

Výběr článků

Načítám