Hlavní obsah

Soutěž: vyhrajte dárky s filmem Sucker Punch

Novinky, sad

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Warner Bros. a Novinky přinášejí soutěž o dárky k filmu Zacka Snydera Sucker Punch, který přichází do kin 31. března. Stačí zodpovědět jednu lehkou otázku. V druhém kole hrajeme o kšiltovky a kožené náramky.

Článek

Sucker Punch je epická akční fantasy, která vás zavede do světa živé imaginace mladé dívky. Její snový svět jí poskytuje útěk z temné reality. Nevázaná hranicemi času a prostoru je volná a může jít kamkoli, kam jí její mysl zavede a její neuvěřitelná dobrodružství stírají hranice mezi realitou a představivostí.

Byla zavřena do ústavu proti své vůli, ale Babydoll (Emily Browning) neztratila vůli přežít. Je odhodlaná bojovat za svou svobodu, spolu se čtyřmi dalšími dívkami - přímočarou Rocket (Jena Malone), ulicí protřelou Blondie (Vanessa Hudgens), vždy loajální Amber (Jamie Chung) a svéhlavou Sweet Pea (Abbie Cornish) – se pokusí utéct svému hroznému osudu a svým uchvatitelům, kterými jsou Blue (Oscar Isaac), Madam Gorski (Carla Gugino) a High Roller (Jon Hamm).

Dívky v čele s Babydoll se pustí do fantastické bitvy proti všem a všemu, od samurajů až po hady, přičemž mají k dispozici virtuální arzenál. Společně se musí rozhodnout, co všechno jsou ochotny obětovat, aby zůstaly živé. S pomocí Wise Mana je (Scott Glenn) jejich neuvěřitelná cesta – pokud bude úspěšná – osvobodí.

Do českých kin bude film uveden 31. března 2011.

Otázka:

Ve filmu Sucker Punch ztvárnila tato mladá australská herečka, která svou kariéru začala v 9 letech, hlavní roli. Uznání si zasloužila například za filmy: Loď duchů, Propad do temnot a Lemony Snicket – Řada nešťastných příhod. Jmenujte tuto herečku.

Odpovídejte na adresu: soutez@novinky.cz

Vyhrává každá třetí správná odpověď.

V minulém kole vyhráli tašku Sucker Punch tito čtenáři:

1. Iveta Šlapáková

2. Lenka Němcová

3. Vojtěch Jahoda

4. Richard Böhm

5. Lenka Neužilová

Reklama

Výběr článků

Načítám