Hlavní obsah

TV tipy a chyby: Bridget Jonesová 2, Skandální odhalení, Bídníci

Novinky, Stanislav Dvořák

Další dobrodružství trochu pomatené zamilované Bridget, klasika Bídníci nebo starší, ale oblíbený thriller Skandální odhalení s Michaelem Douglasem a Demi Mooreovou patří k aktuálním víkendovým TV tipům.

Článek

Bídníci

Americká adaptace slavné francouzské literární předlohy Victora Huga. Zahráli si v ní megahvězdy jako Liam Neeson, Uma Thurmanová či Geoffrey Rush a kritiky byly velmi příznivé, což se u těchto amerických verzí často nestává (viz také průměrné hodnocení ČSFD 78 %).

Původem dánský režisér Bille August pojal příběh spíše klasicky. Hlavním hrdinou je Jean Valjean, kterému krádež bochníku chleba změnila celý život a po devatenácti letech vězení se vrací do normálního života.

So 21.25 ČT1

Bridget Jonesová: S rozumem v koncích

Americko-australské pokračování slavné komedie o jedné třicítce, která se nemůže vdát, i když se hodně snaží. Opět se setkáte s Renée Zellwegerovou a Colinem Firthem. Bridget získá milence Marka Darcyho (Firth), ale má pocit, že se jí ho všechny ženy v Londýně snaží přebrat, včetně jeho nové asistentky.

Ne 20:00 Prima

Skandální odhalení

Skandální odhalení je sice už poněkud starý film a žádný zázrak, ale pořád ucházející. K jeho kladům patří Michael Douglas i Demi Mooreová. Hlavní hrdina Tom se musí vypořádat s novou šéfovou Meredith. Situace je komplikovanější, protože spolu kdysi něco prožili a zatímco on ztratil zájem, šéfová si myslí opak.

Pá 22.55 Prima

Reklama

Výběr článků

Načítám