Hlavní obsah

Ringo Starr zahraje 29. června v Praze

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Legendární bubeník Beatles Ringo Starr vystoupí v rámci evropského turné 29. června 2011 v Kongresovém centru Praha se svou kapelou All Starr Band.

Článek

Ringo Starr po rozpadu Beatles okamžitě zahájil úspěšnou sólo kariéru a vydal už desítky alb. První z nich se jmenovalo Sentimental Journey a následovaly tituly jako Beaucoups of Blues, Ringo, Goodnight Vienna, Ringo's Rotogravure, Ringo the 4th,  Bad Boy nebo Stop and Smell the Roses. Jeho posledním albem je loňské Y Not, které mělo velmi slušné recenze [celá zpráva].

Ringo skládá, zpívá, bubnuje a hraje ve filmech. K nejlepším a nejklasičtějším písničkám, na nichž se podílel i jako zpěvák či spoluautor, patří With a Little Help from My Friends, Yellow Submarine, What Goes On a Octopus's Garden.

Koncert Ringo Starra se koná v Kongresovém Centru, jehož kapacita je relativně omezená. Vstupenky budou od 21. 3. v předprodeji v síti Ticketportal.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám