Hlavní obsah

Votvírák láká na obrovské množství domácích kapel

Novinky, Stanislav Dvořák

Velký hudební festival Votvírák se letos koná 17. až 19. června na letišti Boží Dar ve středočeských Milovicích. Vystupují tam stovky domácích účinkujících, zahraniční hvězdy však v plánu nejsou.

Článek

Festival Votvírák se zaměřuje hlavně na pop, rock a hip-hop. "Na jednotlivých hudebních pódiích vystoupí celá řada špičkových českých a slovenských interpretů, ale také několik začínajících mladých a dynamických kapel. Oslavit tento tradiční svátek česko - slovenské hudby přijede do Milovic téměř 400 účinkujících," tvrdí pořadatelé.

Přijedou třeba Monkey Business, Chinaski, No Name, Desmod, Arakain, Harlej, Mig 21, Wohnout a Medvěd 009.

Na hip-hop stage pak nastoupí Rytmus, PSH, Prago Union, Moja Rec, PIO Squad a DJ Witch & Rasco. Dále se představí UDG, Clou, Mandrage, Prague Ska Conspiracy, Visací zámek, Xindl X a řada dalších.

Lidé se mohou pobavit i v adrenalinovém campu nebo v herní zóně. Zajímá je možnost koupit si na místě vstupenky na další festivaly i jiné kulturní akce, a to s obrovskou slevou ve výši 80 %. I na Votvírák je vstupné spíše symbolické. Více informací naleznete na webových stránkách www.votvirak.cz nebo na oficiálním facebooku festivalu Votvírák.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám