Hlavní obsah

Charlie Sheen: Vyhodili jste mě, zaplaťte 100 miliónů dolarů

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký herec Charlie Sheen podal žalobu na tvůrce známého seriálu Dva a půl chlapa, ze kterého ho vyhodili pro časté problémy s návykovými látkami. Žádá odškodnění 100 miliónů dolarů (cca 1,8 miliardy korun).

Foto: Profimedia.cz

Charlie Sheen

Článek

Charlie Sheen prohlašuje, že producent Chuck Lorre ho po celá léta trápil a znevažoval. "Myslí si, že je tak bohatý a mocný, že se může jednostranně rozhodnout a sebrat peníze oddanému štábu a hercům."

Producentův advokát uvedl, že ta prohlášení jsou "nevázané a neopodstatněné lži." Tiskový mluvčí společnosti Warner Bros, která seriál produkuje, se raději nijak nevyjádřil.

Tři milióny dolarů za jednu epizodu

Sheen měl se studiem smlouvu, která mu zaručovala dva milióny dolarů za každou epizodu seriálu a to až do konce sezóny 2012. To se mu zdálo málo a požadoval tři milióny.

Ve třicetistránkové žalobě herec tvrdí, že byl "odejit" poté, co začal veřejně kritizovat producenty Warner Bros a hlavně Lorrea. Sheen nepožaduje jen zaplacení svého odškodnění za pozastavený seriál, ale také uplatňuje nárok na odškodnění ve prospěch všech herců a celého štábu.

Foto: Profimedia.cz

Charlie Sheen se svou manželkou Brooke Muellerovou, se kterou se právě rozvádí, na snímku z roku 2008. Tedy krátce poté, co se vzali.

Policie ve čtvrtek prohledávala hercův dům kvůli údajným zbraním (nesmí je mít kvůli sporu s bývalou ženou Brooke Muellerovou). Policejní mluvčí ale sdělila, že našli jen starožitnou pistoli.

Reklama

Výběr článků

Načítám