Hlavní obsah

TV tipy a chyby: nevěrná Anistonová, prchající Harrison Ford a Kusturica

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O víkendu běží v televizi např. úsměvný Kusturicův příběh Závěť nebo klasika s Harrisonem Fordem Uprchlík. Nevěrná Jennifer Anistonová se navíc zaplete s Clivem Owenem.

Článek

Závěť

Závěť je další potrhlý i dojemný film z dílny největší hvězdy balkánského filmu. Emir Kusturica tentokrát vypráví z pohledu dítěte - Tsan slíbí dědovi na smrtelné posteli, že dokáže prodat krávu, koupit ikonu a sehnat si nevěstu. Jeho mise se ale několikrát zkomplikuje a vyústí v dost ztřeštěné situace, v nichž hrají svoji roli i pistole a kalašnikovy, jak jsme ostatně u tohoto režiséra zvyklí...

So 23.00 ČT2

Hra s nevěrou

Zaměstnanec reklamní agentury Charles Schine (Clive Owen) je jen dalším člověkem z Chicaga, který každé ráno běží na vlak, aby se dostal včas do práce. Když se ale jednou setká s Lucindou (Jennifer Anistonová), jeho život se nenávratně změní...

So 22:45 ČT 1

Uprchlík

Uprchlík je velká televizní klasika, vždyť už mu táhne na dvacet. Natočil ho roku 1993 režisér A. Davis a stojí i padá s hercem Harrisonem Fordem. Chcete-li ještě jednou fandit chirurgovi na útěku, falešně obviněnému z vraždy manželky, zapněte si Primu Cool v sobotu.

Ne 20.00 Prima Cool

Reklama

Výběr článků

Načítám