Hlavní obsah

TV tipy a chyby: skvělý oscarový Wrestler i James Bond

Novinky, Stanislav Dvořák

Skvělé drama Wrestler (dvě nominace na Oscara), akční bondovka Quantum of Solace nebo komedie Mládí v trapu patří k tomu lepšímu, na co se dá o víkendu narazit v televizním programu.

Článek

Wrestler

Wrestlera v žádném případě nepropásněte. Není nijak překvapivý nebo převratný, o to zde nejde, ale má perfektní logický a smutně realistický scénář plus výborné herce, kteří mu dodávají život. Zdánlivě odepsaný Mickey Rourke svým hereckým zmrtvýchvstáním všem kritikům vyrazil dech.

Příběh pojednává o přestárlém wrestlerovi, který už není hvězdou, začíná ho bolet tělo a všimne si, že jaksi pozapomněl, že má rodinu. Dcera se ale se starým pobudou nechce moc bavit a zápasník hledá útěchu u podobně vysloužilé striptérky, se kterou si alespoň může povídat.

So 21.55 ČT1

Quantum of Solace

Typická oddechovka pochází z roku 2008. Agent 007 James Bond se vydává po stopě, kterou mu zanechala jediná žena, kterou kdy miloval. Ta ho dovede k bezohlednému obchodníkovi, stojícímu v čele tajemné organizace.

Spousta střelby, skoků, výbuchů a efektů. V hlavních rolích Daniel Craig a Olga Kurylenková.

So 20.00 Nova

Mládí v trapu

Mládí v trapu je přesně ten typ filmu, jaký čekáte od Luka Wilsona, Willa Ferrella a Vince Vaughna. Tři nejlepší přátelé a spolužáci se na prahu třicítky rozhodnou zatočit se stereotypem každodenního života a začnou pořádat divoké mejdany jako na "vejšce". Nic pro intelektuály, ale zasmějete se.

So 21:55 Nova Cinema

Reklama

Výběr článků

Načítám