Hlavní obsah

Kylie Minogue ve středu v Praze otevře starověký chrám

Právo, Jaroslav Špulák
Praha

Australská zpěvačka Kylie Minogue vystoupí ve středu v Praze. V rámci koncertního Aphrodite – Les Folies Tour 2011 se představí v O2 Areně a nabídne ojedinělou dvouhodinovou koncertní show. Do Prahy dorazí v úterý v noci.

Článek

„Kylie v úterý večer vystupuje v Berlíně. Hned po skončení koncertu nasedne do soukromého tryskáče a přeletí do Prahy. Tam dorazí uprostřed noci, přesune se do jednoho z nejluxusnějších hotelů ve městě a už zítra odpoledne bude zkoušet na obřím pódiu. Kolem půl deváté večer se pak před českým publikem vynoří ze zlaté mušle jako řecká bohyně lásky a sexu Afrodita,“ potvrdil Jan Tuna, mluvčí společnosti Bestsport, která koncert pořádá.

Během show dojde jak na zpěvaččiny nejnovější hity z loňského alba Aphrodite, tak na skladby starší. Na scéně vyroste chrám bohyně Afrodity. Pódium ve tvaru srdce s diváky ve svém středu se skládá z miliónu pohyblivých částí a jeho cena i s výpravou je v přepočtu kolem půl miliardy korun.

Kostýmy Dolce & Gabbana

Zpěvačka vystřídá během vystoupení osm extravagantních kostýmů od návrhářů ze společnosti Dolce & Gabbana. Doprovázet ji bude 26 tanečníků a osm vzduchoplavců, kteří budou díky unikátnímu systému létat nad hlavami diváků.

„Návštěvníky koncertu čeká show, jakou ještě neviděli. Drobná kráska, která svedla úspěšný boj s rakovinou prsu, bude například při jedné z písniček létat nad jejich hlavami na polonahém černém andělovi.

V závěru show, při hitu All The Lovers, budou tryskat tři desítky obřích fontán a v duchu videoklipu, který některé asijské země kvůli přílišné sexuálnosti zakázaly, vyroste na pódiu pyramida z polonahých lidských těl,“ dodává Tuna.

Podle informace pořadatelů se Kylie Minogue v Praze zdrží téměř tři dny. Přiletí v noci z úterý na středu a odletí v pátek.

Reklama

Související témata:

Související články

Kylie Minogue jede turné ve starořeckém stylu

Druhým koncertem bude v úterý pokračovat turné australské zpěvačky Kylie Minogue nazvané Aphrodite – Les Folies Tour 2011. Uskuteční se ve finských Helsinkách,...

Výběr článků

Načítám