Hlavní obsah

Seriál Dva a půl chlapa je pozastaven, Sheen nazval producenta šarlatánem

Los Angeles

Charlie Sheen opět perlí. Americká televizní stanice CBS kvůli němu zrušila natáčení zbývajících letošních epizod seriálu Dva a půl chlapa. Hlavní hvězda pořadu v rozhlasovém rozhovoru několikrát urazila producenta Chucka Lorreho. Seriál Dva a půl chlapa, který se vysílá i v Česku, patří mezi největší hity CBS.

Článek

"Strávil jsem posledních deset let snadným a kouzelným proměňováním maličkých plechovek na ryzí zlato. A mou odměnou za to je, že ten šarlatán se rozhodl nedělat svou práci, kterou je psaní," řekl Sheen na Lorreho adresu. Některé z jeho dalších stížností proti producentovi seriálu navíc měly podle agentury AP antisemitský nádech.

"Na základě výroků, chování a stavu Charlieho Sheena se CBS a Warner Bros. Television rozhodly přerušit výrobu Dva a půl chlapa pro zbytek sezony," reagovala na hercův rozhovor CBS.

V letošní sezoně se měl seriál podle původních plánů vysílat až do května, celkem mělo být natočeno 24 dílů. Čtyři epizody ale CBS už dříve škrtla. Zatím tak bylo odvysíláno 16 dílů letošní sezony, žádný další ale už televize natočený nemá.

Sheen se ohradil dopisem

Sheen se proti zrušení zbytku letošní sezóny ohradil otevřeným dopisem, který poslal serveru TMZ.com. "Vyzývám všechny své nádherné a věrné fanoušky, kteří tento pořad sledovali téměř deset let, aby se ke mně připojili při cestě za spravedlností, abychom napravili tuto hroznou křivdu," napsal herec. Zároveň znovu napadl Lorreho, kterého označil za "maličkého červa", kterému prý nepřeje "nic než bolest".

Podle amerických médií má Sheen problémy s alkoholem a s užíváním drog. V lednu ho zástupci CBS přiměli ke krátké odvykací kůře kvůli tomu, že herec musel být hospitalizován po 36hodinovém bujarém večírku.

Seriál Dva a půl chlapa je na amerických obrazovkách od roku 2003 a patří mezi nejúspěšnější komediální seriály v USA, pravidelně ho sleduje kolem 15 milionů diváků. Sheen loni uzavřel smlouvu na natáčení dalších řad, seriál měl vydržet na CBS přinejmenším do jara 2012. Při rozhodnutí o zrušení části letošní sezóny se CBS k delší budoucnosti pořadu nevyjádřila.

Reklama

Související témata:

Související články

Charlie Sheen se musí léčit, rozhodl soud

Americký herec Charlie Sheen se přiznal před soudem k napadení své ženy Brooke Muellerové o minulých Vánocích a byl odsouzen k třiceti dnům pobytu...

Výběr článků

Načítám