Hlavní obsah

TV tipy: krásná Scarlett, drsný Eastwood a oscarový Japonec

Novinky, sad

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O víkendu čeká televizní diváky například slušná sci-fi Ostrov, oscarový japonský film Průvodce a pro pamětníky je tu jeden drsný chlapík, který si říká Harry.

Foto: Mario Anzuoni, Reuters

Scarlett Johanssonová

Článek

Ostrov

Ewan McGregor a jeho nestydatě nádherná parťačka Scarlett Johanssonová si zahráli ve sci-fi Ostrov z roku 2005. Jde zhruba o to, že v budoucnosti bude mít každý klon na náhradní orgány. Klony jsou drženy v podzemním bunkru pod zástěrkou zamořeného zemského povrchu, ale dva z nich to prokouknou a utečou na povrch. Je to akční, svižné a navíc můžete dvě hodiny koukat na Scarlett.

Prima Ne 20:00

Průvodce

Japonský režisér J. Takita prorazil v roce 2009 v Americe s filmem Průvodce. Oscara dostal za příběh o muži, který miloval práci violoncellisty a všechno se mu zhroutí, když majitel orchestru zruší dotace souboru. Daigo odejde na venkov a přijme bizarní práci ceremoniáře obřadu vyprovázení mrtvých.

ČT2 So 23.00

Drsný Harry

Eastwoodovská klasika ze sedmdesátých let. San Francisco ohrožuje neznámý střelec. Vyhrožuje, že jestliže nedostane výkupné, zabije každý den jednoho člověka. Kdo to vyřeší? Drsný Harry.

Nova Cinema So 21.30

Reklama

Výběr článků

Načítám