Hlavní obsah

Exkluzivně: Cate Blanchettová přitvrdila, půjde s pistolí po dítěti

Novinky, Stanislav Dvořák

V dubnu přijde do kin thriller renomovaného režiséra Joea Wrighta Hanna s Cate Blanchettovou v hlavní roli. V zamotaném příběhu pronásleduje nenápadnou puberťačku, která je nebezpečnější, než vypadá. Novinky exkluzivně přinášejí ukázku z filmu.

Článek

Hanna (Saoirse Ronanová) je dospívající dívka s poněkud nestandardní výchovou. Její vyšinutý otec, bývalý zaměstnanec CIA (Eric Bana), z ní udělal chladnokrevného vojáka, schopného přežít v lese i ve městě, mizet z uzavřených budov a zabíjet lidi.

Vypustí ji na první misi, ale než se stačí setkat na domluveném místě v Berlíně, dívku zadrží agentka Marissa (Cate Blanchettová). Holčičí "Rambo" pak unikne z cely a neméně ostrá Marissa je jí na stopě. Při honu ale začne pochybovat o smyslu své práce.

Thriller zatím vypadá hodně hollywoodsky, i když jeho režisérem je překvapivě Brit Joe Wright, který proslul typicky evropskými látkami (Pýcha a předsudek, Pokání). Wright, který už ukázal, že je dobrým filmovým psychologem, vzbuzuje naděje, stejně jako luxusní casting s Blanchettovou v čele.

Reklama

Výběr článků

Načítám