Hlavní obsah

Geezer Butler: Black Sabbath se nikdy nedají dohromady

Novinky, Stanislav Dvořák

Baskytarista Geezer Butler prohlásil, že není šance na comeback Black Sabbath. Tato skupina, která je obecně uznávaným základem metalu, už se rozpadala a vracela tolikrát, že nic není zcela jisté.

Článek

"Chtěl bych vyjasnit, protože se hromadí spekulace a zvěsti, že určitě nebude žádný reunion všech čtyř původních členů Black Sabbath, ani kvůli desce, ani kvůli turné," uvedl v tiskovém prohlášení Butler.

Spekulace zřejmě pramenily z toho, že Ozzy Osbourne se po letech právnických výhrůžek přestal hádat s kytaristou Tonym Iommim o práva na jméno skupiny. Před pár týdny pak Osbourne řekl v rádiu, že spolu hovořili o možnosti nového alba.

Osbourne a Iommi začali být znovu kamarády v létě 2010. Ozzy předtím kolegu zažaloval, protože vydělával na cenné značce sám a nechtěl se dělit s dalšími třemi zakládajícími členy Black Sabbath.

"Obě strany jsou rády, že to mají za sebou a mohou v budoucnu zase spolupracovat. Chtěly by také oznámit, že nešlo o nic osobního, ale vždy jen o obchod," stálo v oficiálním tiskovém prohlášení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám