Hlavní obsah

Nova vrací na obrazovku staré pořady, bude Babica i Víkend

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V souvislosti s velkými a rychlými změnami ve vysílání Novy, kdy televize odsunula tureckou telenovelu Tisíc a jedna noc z hlavního večerního času na 17.30 hodin, se diváci ptají, zda se na obrazovku vrátí do svého pravidelného rytmu i publicistické pořady, jako např. Koření, Víkend či Občanské judo. Nova slibuje, že ano.

Foto: Václav Jirsa, Právo

Jiřímu Babicovi nemohou přijít gastronomičtí odborníci na jméno, diváci Novy však podle jeho receptů vaří rádi.

Článek

„Co se týče Koření, počítáme s ním v pravidelném slotu každou sobotu před Televizními novinami. S premiérovými díly začínáme o nastávajícím víkendu 19. února, v němž odstartují i další pořady, jako jsou Rady ptáka Loskutáka, kuchařské Babicovy dobroty a Občanské judo,“ sdělila na dotaz Práva mluvčí Novy Michaela Fričová.

Dodala, že počítají také s pořadem Víkend. „Spolu s rozjezdem pravidelného a neměnného vysílání nočních Televizních novin, které budou začínat přesně ve 22.30 hodin a v souvislosti s pondělními epizodami Česko Slovenské Superstar ještě hledáme přesné nasazení a délku pro pořad Víkend,“ upřesnila Fričová.

Reklama

Výběr článků

Načítám