Hlavní obsah

TV tipy: DiCaprio, Nestyda a Šťastní sebevrazi

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledáte-li napětí, o víkendu koukněte na Krvavý diamant. Pro legracechtivé je tu oddechový Nestyda a pro alternativní legracechtivé jedna trochu ujetá komedie o sebevrazích.

Foto: Peška Stanislav, ČTK

Herečka Emília Vášáryová s kolegou Jiřím Macháčkem ve filmu Nestyda

Článek

Šťastní sebevrazi

Český film Šťastní sebevrazi režiséra Igora Chauna je navzdory názvu relativně srandovní. Dva sebevrazi si v něm otevřeně povídají o svých zpackaných životech. Nemusejí lhát, už o nic nejde. Oba se už o sebevraždu několikrát pokusili, ale vždycky to nějak nevyšlo. V hlavních rolích Miroslav Táborský a Veronika Freimanová.

Ne 20:00 ČT1

Nestyda

Jan Hřebejk se pustil v roce 2008 do komedie s využitím některých nápadů ikony naší pop literatury Michala Viewegha. Hlavní role si zahráli Jiří Macháček, Emília Vašáryová a Simona Babčáková.

Spořádaný manžel a populární moderátor předpovědi počasí ve středním věku, který se s manželkou nudí a navíc ho provokuje její dlouhý nos, rozpoutá ve svém osobním životě bouři, kterou brzy nejde ukočírovat. Naváže vztah s připitomělou prsatou dívkou, začne žít divoce, přijde o práci a jde z extrému do extrému. Od mladé milenky do náručí o třicet let starší zpěvačky...

Sobota 20.00 Nova 

Krvavý diamant

Drsný americký thriller se odehrává ve zbídačené africké zemi Sierra Leone a hlavní roli dostal Leonardo DiCaprio.

Bývalý žoldák a prostý rybář se octnou uprostřed občanské války. Spojí své síly v zoufalé misi: získat vzácný růžový diamant a zachránit rybářova syna, kterého rebelové odvlekli.

Sobota 21.50 Nova

Reklama

Výběr článků

Načítám