Hlavní obsah

Kylie Minogue vás za 5990 korun postříká vodou, ručník je v ceně

Novinky, Stanislav Dvořák

Speciální vstupenky na koncert popové zpěvačky Kylie Minogue (O2 Aréna Praha 2. března) do takzvané "splash zone" budou stát 5990 korun, oznámil pořadatel. V této zóně budete nejblíže ke zpěvačce, ale také na vás bude stříkat voda z fontán. Pláštěnka a ručník jsou v ceně.

Článek

"I pro ty největší hvězdy populární hudby je stále obtížnější upoutat pozornost zhýčkaných diváků a něčím je překvapit. Kylie Minogue se rozhodla postavit této výzvě čelem a posunout úroveň koncertních show hned o několik úrovní výše. Několika desítkám šťastlivců tak nabídne nekompromisní ultimátní „4D zážitek“ v podobě jedinečného balíčku splash pack," uvedl mluvčí Bestsport Jan Tuna.

"Až dosud bylo možné ta nejlepší místa uprostřed obřího srdce, ve kterém budou mít diváci Kylie Minogue jako na dlani, koupit jen přes její webové stránky. Teď už si je ale mohou objednat přímo v ČR. Kylie Minogue jim slibuje 4D zážitek a věnuje jim i několik dárků ze své limitované série.“

Na koncertě bude 30 fontán chrlit vodu až do výšky 30 metrů. Všichni držitelé vstupenek do splash zone obdrží ve speciálním batůžku pláštěnku – poncho, fotografii Kylie z limitované edice, ručník, program a náramek.

Cena splash zone vstupenky je 5990 korun a objednávky se přijímají nejpozději 10 dní před koncertem pouze na emailové adrese: info@sazkaticket.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám