Hlavní obsah

Živému bigbítu se netradičně otevírá Divadlo Palace

Praha

Bigbít zná klubovou, garážovou, festivalovou scénu. Ale prkna, která znamenají svět..? Málokdy jsou divadla otevřená rockovým koncertům. Prolomit vlny se snaží pražské Divadlo Palace, jež bude od února v programu nazvaném Bigbít v divadle dávat každou druhou neděli prostor rockovým kapelám.

Článek

Jak oznámil Zdeněk Novák, mluvčí projektu spolupořádaného divadlem a Rádiem Beat, sérii zahájí 13. února koncert bluesrockových Krausberry s frontmanem Martinem Krausem a písničkáře Ivana Hlase.

"Bigbít se s léty učil žít v leckterých prostorech. Ví, jak vypadá život v garáži, vyzkoušel si i otevřené scény velkých festivalů. Teď je čas pozvat ho do něčeho nového. Do divadla," uvedl ředitel Divadla Palace Alexej Pyško.

"Tímto společným projektem chceme našim posluchačům dopřát fenomén živě hraného bigbítu a také jim zprostředkovat tváře jeho hlavních představitelů, což, jak známo, si v rádiu dopřát nemůžeme," konstatoval ředitel Rádia Beat Libor Ploček. Informace o vystupujících kapelách a interpretech budou uvedeny na adrese www.divadlopalace.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám