Hlavní obsah

Glee je horší než Pomáda a i ta je dost špatná, říká Slash z Guns N' Roses

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bývalý kytarista Guns N' Roses Slash striktně odmítá použití jejich starých hitů v komerčně úspěšném seriálu Glee. Podle něj je hrozný.

Foto: Petr Horník, Právo

Slash

Článek

Saul Hudson alias Slash si podle BBC nebere servítky. "Ptali se nás už jednou, ale odmítli jsme je. Glee je ještě horší než Pomáda a ta už je dost špatná. Když se ale teď podívám na Pomádu, říkám si, že vedle Muzikálu ze střední školy je to umělecké dílo."

Seriál Glee měl v Americe vysokou sledovanost a vysílal se už i v češtině. Je o školním sboru na americké střední škole a obsahuje velké množtví muzikálových coververzí slavných rockových, soulových a popových hitů.

Slash už dávno není členem skupiny, která si stále říká Guns N' Roses, působí v ní jen zpěvák Axl Rose a řada nových členů. Přesto si Axla váží a říká, že je jedním z nejlepších frontmanů.

"Měli jsme rozdílné názory, ale nikdy nebudu zpochybňovat fakt, že Guns N' Roses, když byli v původním složení, byli jednou z nejlepších rockových skupin," dodal.

Reklama

Výběr článků

Načítám