Hlavní obsah

Festival cirkusového umění bude na pražském Hagiboru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na Hagiboru v Praze 10 se uskuteční druhý ročník mezinárodního festivalu cirkusového umění Cirkus Cirkus Festival 2011. Své umění předvede návštěvníkům od 16. do 20. února v sedmi představeních třináct soutěžících.

Foto: Profimedia.cz

Organizátoři slibují velkolepou show s programem světové úrovně v jednom z největších luxusních vyhřívaných stanů v Evropě. Ilustrační fotografie

Článek

Organizátoři slibují velkolepou show s programem světové úrovně v jednom z největších luxusních vyhřívaných stanů v Evropě. „Podle prezidenta festivalu Artura Kaisera se pro návštěvníky chystají opravdové skvosty a čísla, která převyšují o několik tříd všechny dosud prezentované cirkusové akce, které se kdy v České republice konaly.

Akrobati z Ukrajiny a paviání z Německa

Mezi soutěžícími bude například akrobat na řetězu Roman Konanchuk z Ukrajiny, drezuru paviánů předvede duo Mike a Jörg Probstovi z Německa a vycvičené papoušky Anthonio Zatta z Itálie. Na létajících hrazdách bude skákat čtyřčlenná brazilská akrobatická skupina Costa. Výkony soutěžících bude hodnotit porota, která vyhlásí vítěze festivalu.

Vstupenky v ceně od 450 do 790 korun si mohou zájemci zakoupit v předprodejních sítích Ticketpro a Ticketportal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám