Hlavní obsah

Britney Spearsová prý opisovala

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký countryový tandem The Bellamy Brothers obvinil Britney Spearsovou a její autorský tým z toho, že zpěvaččin nový singl Hold It Against Me nápadně připomíná jejich hit z roku 1979 If I Said You Had A Beautiful Body, Would You Hold It Against Me. Nikoli jenom názvem, nýbrž i melodií a textem.

Článek

Skladba Spearsové se v médiích začala hrát v úterý 11. ledna a brzy si získala takovou popularitu, že se dostala na čelo hitparády singlů internetového serveru iTunes.

Písnička současně uvozuje sedmé studiové album americké zpěvačky.

„Bratr a já nemáme s Britney žádné osobní problémy. Považuju ji dokonce za velice talentovanou dívku. Cítíme se ale být podvedeni. Když si obě písničky poslechnete, jistě vám neunikne řada podobenství. Kde je originalita?“ napsal zpěvák David Bellamy v oficiálním vyjádření.

If I Said You Had A Beautiful Body, Would You Hold It Against Me je podle Bellamyho jednou z nejzásadnějších písní v kariéře jeho skupiny. V roce 1979 vystoupala dokonce na první místo americké countryové hitparády časopisu Billboard.

The Bellamy Brothers ovšem dodali, že nehodlají celou věc hnát k soudu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám