Hlavní obsah

TV tipy a chyby: Shrek, kovboj Russell Crowe a tchýně s uzeným

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V televizní nabídce figuruje milá oddechovka Shrek i drsný příběh z divokého západu 3:10 vlak do Yumy nominovaný na dva Oscary. V neděli běží na ČT 1 premiérově nový český film Tchýně a uzený.

Článek

Shrek

Animovaná klasika, která funguje i po deseti letech. Ošklivý zlobr Shrek musí zachránit princeznu místo nadutého prince. K tomu mu dopomůže natvrdlý ukecaný osel a diváci se pobaví nad různými narážkami na známé filmy a pohádky.

Nova Pá 20:00

3:10 vlak do Yumy

Oceňovaný americký snímek pochází z roku 2007 a byl nominovaný na dva Oscary. Farmář Daniel (Christian Bale) se potácí v dluzích. Nabídne se mu nečekané řešení, když je polapen lupič Ben Wade (Russell Crowe) a on si může vydělat dvě stě dolarů, když desperáta dopraví na nádraží a posadí na vlak do Yumy, kde je věznice...

ČT 1 So 21:00

Tchyně a uzený

Nový český film v premiéře na ČT. Hlavní hrdinka Sylvie si vezme mladého lékaře, ale netuší, jak moc je jedináček vázán na matku. Chorobně žárlivá matinka se rozhodně nehodlá o synáčka dělit s manželkou. V hlavních rolích Libuše Švormová, Sandra Nováková, Jitka Čvančarová.

ČT 1 Ne 20:00

Reklama

Výběr článků

Načítám