Hlavní obsah

Craig bude opět Bondem. V roce 2012

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další filmová bondovka s Danielem Craigem v hlavní roli dostala ve studiu MGM zelenou. Pravděpodobný kasovní trhák půjde do kin v listopadu 2012, uvedla BBC.

Foto: Falcon, Právo

Daniel Craig jako James Bond

Článek

Producenti Michael Wilson a Barbara Broccoliová uvedli, že 23. bondovka se začne točit koncem roku 2011. Na režisérskou stoličku zasedne Sam Mendes.

I přes popularitu Jamese Bonda nebyla dohoda na velkorozpočtovém spektáklu nijak snadná. Studio MGM se potácelo v dluzích po několika propadácích a zhroucení trhu s DVD, až přišla záchranná smlouva se Spyglass Entertainment. V roce 2010 MGM přiznali dluh ve výši 3,7 miliardy dolarů (asi 72 miliard korun) a přípravy na nového Jamese Bonda se zcela zastavily.

Daniel Craig se poprvé objevil v bondovce Casino Royale v roce 2006. Zvedla se proti němu obrovská vlna odporu a dodnes mu někteří fandové klasických Bondů (Sean Connery, Roger Moore, Timothy Dalton či Pierce Brosnan) nemohou přijít na jméno kvůli jeho zjevu a údajné změkčilosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám