Hlavní obsah

Trent Reznor píše hudbu pro další Fincherův film

Právo, ŠH

Po loňském mimořádném úspěchu snímku o vzniku Facebooku nazvaném The Social Network se jeho režisér David Fincher a spoluautor hudby Trent Reznor domluvili i na další spolupráci. Předák americké kapely Nine Inch Nails momentálně píše hudbu pro nový režisérův snímek, který se jmenuje The Girl With The Dragon Tattoo (Dívka s dračím tetováním).

Článek

Reznor prozradil, že hudba k filmu bude na rozdíl od jeho předešlé práce tentokrát spíše organická, postavená na zvucích tradičních živých nástrojů. „Nebude tam v podstatě žádná naprogramovaná elektronika,“ dodal. Dodejme, že nový Fincherův snímek je adaptací románu Stiega Larssona, který v Česku vyšel pod názvem Muži, kteří nenávidí ženy.

V hlavních rolích se ve filmu představí Daniel Craig, Rooney Maraová, Robin Wrightová, Stellan Skarsgard a další. Premiéra je do Ameriky naplánována na 21. prosinec 2011.

Reklama

Související články

Film o Facebooku jeho majiteli prý nelichotí

Služba Facebook je tak populární, že o ní dokonce už vznikají filmy. Do amerických kin právě míří ten první s názvem Sociální síť (The Social Network). Snímek...

Výběr článků

Načítám