Hlavní obsah

Bobby McFerrin hlásí vyprodáno a chystá druhý koncert v Brně

Novinky, Stanislav Dvořák

Březnový koncert amerického nadžánrového muzikanta, zpěváka a dirigenta Bobbyho McFerrina v Brně je vyprodán. McFerrin chce k prvnímu koncertu (29. března v brněnské hale Vodova) přidat další 30. března.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Bobby McFerrin v Praze (5. května 2010)

Článek

Podle předběžné dohody s managementem Bobbyho McFerrina se další koncert uskuteční 30. března na témže místě. Lístky ještě nelze koupit, ale zájemci si je mohou rezervovat na www.ticketstream.cz. Tam je k dispozici formulář pro předběžné rezervace lístků.

"Zájemci, kteří vyplní formulář, budou přednostně kontaktováni a získají tak možnost koupit vstupenku ještě před spuštěním regulérního předprodeje a zajistit si ta nejlepší místa. Sledujte podrobné informace na www.bobbymcferrin.cz," uvedla Lucie Čunderlíková z agentury Smart Communication.

Bobby McFerrin vystupoval v ČR už čtyřikrát a vždy bylo vyprodáno. Od roku 1982, kdy debutoval stejnojmenným albem, prodal přes 20 miliónů alb. Je považován za jednoho z nejoriginálnějších hudebníků v historii. Ve své tvorbě zasahuje do klasiky, popu, world music i jazzu.

McFerrin se podílel na desítkách alb a desetkrát obdržel cenu Grammy. Širší veřejnosti je znám hlavně díky popové hitovce Dont Worry Be Happy z osmdesátých let.

Reklama

Související články

Bobby McFerrin jako Mozart jazzu a world music

Novinka Vocabularies multitalentovaného bořiče žánrů Bobbyho McFerrina slibovala přinést nový pohled na dílo tohoto slavného hudebního experimentátora a to se...

Výběr článků

Načítám