Hlavní obsah

Zprávy Primy sleduje až 1,3 miliónu diváků

Novinky, sad

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úterní večer byl pro televizi Prima miliónový. Hned tři z pořadů, které vysílá v hlavním večerním čase, překročily hranici miliónu televizních diváků.

Článek

"Zprávy TV Prima potvrzují neustále vzrůstající oblibu u televizních diváků. V úterý 4. 1. je sledovalo celkem 1,287 miliónu diváků v cílové skupině 15 let  a více a v pondělí 3. 1. dokonce 1,3 miliónu. Pondělní i úterní sledovanost je nejvyšší od února 2008," uvedla mluvčí Primy Jana Kocová.

Svou pozici na televizním trhu upevňují i Krimi zprávy, které také již podruhé za sebou překročily miliónovou hranici – v pondělí je sledovalo 1,108 a v úterý 1,079 miliónu diváků starších 15 let. VIP zprávy toto úterý zaujaly 760 000 diváků.

Třetím miliónovým pořadem se stala show Jiřího Krampola Nikdo není dokonalý Speciál. Jiří Krampol si tentokrát do studia pozval Miloše Zemana a Valtra Komárka. Tento slovní souboj sledovalo celkem 1,052 miliónu diváků v cílové skupině 15+.

Reklama

Výběr článků

Načítám