Hlavní obsah

Expendables 2: Lundgren zlomí Van Dammovi vaz

Novinky, Stanislav Dvořák

Film The Expendables se podle několika zahraničních filmových serverů dočká zhruba za rok pokračování, ve kterém by se mohla objevit mimo jiné i známá postava ze starých béčkových filmů Jean Claude Van Damme.

Článek

Akční "herec" z osmdesátých let Dolph Lundgren sdělil serveru Sequel-buzz, že Stallone spřádá plány na výrazné omlazení týmu. Z komerčních důvodů bude pravděpodobně v týmu Channing Tatum, který má přitáhnout do kin teenagery.

Zároveň ale zůstávají ve hře veteráni jako Jean Claude Van Damme a Bruce Willis. Stallone prý po Van Dammovi chce, aby hrál záporňáka, kterému Lundgren zlomí vaz.

"Jako záporňák by byl skvělý. Je to skvělý způsob, jak se vrátit zpět, protože lidi nejsou zvyklí na to, aby dělal špatné věci. Lidi budou říkat: Ježíši, on zabíjí nevinné lidi!" pochvaloval si Lundgren.

The Expendables 2 se mají točit v roce 2012 a k dalším aktérům snímku patří Jet Li, Jason Statham a Randy Couture. Dokonce se mluví i o Charlie Sheenovi, známém z parodií jako Žhavé výstřely, a o oblíbeném terči vtipů Chucku Norrisovi. To jsou ale spíše nepotvrzené zvěsti, serióznější server IMDB o Sheenovi a Norrisovi nic nepíše.

První díl akčního filmu/parodie Expendables z roku 2010 vypadal v podstatě jako napodobenina Komanda s několika suchými hláškami a krátkým hostováním Arnolda Schwarzeneggera. Především díky humoru se setkal s relativně kladnými recenzemi a i komerčně si vedl dobře (hrubý zisk asi 250 miliónů dolarů), takže vznik druhého dílu je skoro jistý.

"Stará dobrá nesmyslná akce a výbuchy," pochvaloval si jej filmový server Screen Rant, ale zároveň dodal, že někteří fanoušci si stěžovali, že bitek mohlo být ještě víc, stejně jako staromódních drsňáckých fórků.

Reklama

Výběr článků

Načítám