Hlavní obsah

ABBA by se mohla vrátit při Williamově svatbě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bývalá zpěvačka švédské popové skupiny ABBA Agnetha Fältskogová prohlásila, že by se znovu ráda vrátila na pódium se svými bývalými kolegy.

Foto: Foto archív , Právo

ABBA v dobách své největší slávy

Článek

V rozhovoru pro M Magazine připustila, že s Bennym Anderssonem, Anni-Frid Lyngstadovou a svým bývalým manželem Björnem Ulvaeusem o společném návratu zatím nehovořila, nicméně chystá se na to.

„Mohli bychom porozmýšlet nad tím, že bychom se znovu setkali. Nejlépe v souvislosti s nějakou charitativní akcí,“ uvedla šedesátiletá zpěvačka.

„Nevyrazili bychom na turné jako třeba Rolling Stones a jiné starší kapely. Dovedu si ale představit, že v budoucnu spolu ještě něco podnikneme. Mám pocit, že by bylo zábavné sejít se, povídat si o minulosti a možná i něco zahrát,“ dodala.

Podle serveru gigwise.com si Fältskogová myslí, že skvělou příležitostí k hudebnímu setkání by mohla být svatba prince Williama a Kate Middletonové 29. dubna 2011.

ABBA oficiálně svůj rozchod nikdy neoznámila. Nahrávat přestala v roce 1982, kdy se každý člen kapely začal věnovat vlastní sólové dráze.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám