Hlavní obsah

Šílený Zoolander se vrací. Brzy, slíbil Owen Wilson

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedna z vynikajících úchylných komedií, které jsou spojeny s dvojicí Ben Stiller - Owen Wilson, se dočká druhého dílu. Potvrdila to podle serveru Cinemablend jak společnost Viacom, tak sám Wilson.

Článek

Dva slavní modelové Owen Wilson (Hansel) a Ben Stiller (Zoolander) se v prvním dílu nenáviděli, ale nakonec museli spojit své zženštilé síly, aby porazili obrovské celosvětové spiknutí módního průmyslu. Originální komedie Zoolander v roce 2001 dokonale zesměšnila svět módy a celebrit a také prosťáčky, kteří jej berou vážně. O pokračování se mluvilo už dlouho. V roce 2011 by se mělo konečně začít točit a v roce 2012 se předpokládá premiéra.

"Právě jsem ho viděl (Stillera - pozn. aut.) a mluvili jsme o dalším filmu o Zoolanderovi," sdělil Owen Wilson během tiskové konference k filmu Fotři jsou lotři. Na otázku, jestli to bude brzy, přisvědčil. "Máme opravdu dobrý scénář a myslím, že do toho půjdeme."

Nechtěl sdělit žádné podrobnosti o zápletce, ale naznačil, že většina herců z prvního dílu se vrátí. Zásadní je očekávaná účast jeho parťáka Bena Stillera. Se Stillerem už Wilson od poloviny devadesátých let natočil mnoho komedií, k nejklasičtějším patří Starsky a Hutch, Fotr je lotr nebo právě Zoolander.

Reklama

Výběr článků

Načítám