Hlavní obsah

ČT 24 chystá nové pořady

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Talkshow Tah dámou s Jolanou Voldánovou, Norou Fridrichovou a Michaelou Hergetovou, které budou „ženskýma očima“ komentovat každou sobotu od 20.30 dění v politice, patří k zhruba desítce nových pořadů, které od příštího roku nabídne zpravodajská stanice ČT 24 divákům.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

ČT 24 vysílá i na internetu.

Článek

K novým pořadům patří i Highlight, vysílaný od pondělí do pátku v 11.35. „Pozveme v něm diváky do zákulisí ČT 24," prezentoval pořad na čtvrteční tiskové konferenci ČT šéfredaktor zpravodajství ČT Karel Novák. Televize v něm chce objasňovat, co a proč ten den bude na ČT 24 vysílat.

Přibydou i regionální Události plus z Brna a Ostravy. Ti, kteří sledují vysílání přes satelit, si navíc budou moci zvolit, které regionální zprávy chtějí sledovat. Na nedělní večer se chystá hodinový pořad Horizont, věnovaný zahraničním událostem. Objeví se nový pořad o kultuře Kulturama či pořad o počasí Turbulence.

V úterý 11. ledna dostane na ČT 24 prostor diskusní pořad Planeta Země 2011 - velký 2,5 hodinový speciál o tom, kde se nacházíme a kam směřujeme, moderovaný Václavem Moravcem a Pavlínou Kvapilovou. Hostem bude i sociolog Jan Keller.

Sportovní kanál ČT 4 zavede od ledna vlastní zprávy, každý den od 17.35. Na ČT 4 se přesune veškerý sport s výjimkou souběhu MS v hokeji a semifinále Ligy mistrů. V lednu se vrátí na obrazovky například Turné čtyř můstků a klasické lyžování. „V březnu bychom rádi vysílali fotbalové utkání Španělsko-Česko," informoval šéf ČT 4 Jiří Ponikelský. Na Den dětí (1. června) plánuje ČT spustit vlastní web pro děti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám