Hlavní obsah

Aretha Franklinová má rakovinu slinivky

Detroit

Soulová zpěvačka Aretha Franklinová, která se nedávno podrobila operaci kvůli neuvedenému zdravotnímu problému, údajně trpí rakovinou slinivky. Uvedla to list Detroit News s odvoláním na tři zdroje z rodiny či okruhu přátel.

Foto: Profimedia.cz

Aretha Franklin v Radio City Music Hall v roce 2008

Článek

List uvedl údajnou diagnózu onemocnění osmašedesátileté "královny soulu" s odvoláním na nejmenovaný dobře informovaný zdroj. Informaci doprovodil poukazem na špatnou prognózu tohoto onemocnění.

O stejné diagnóze referovala s odvoláním na blízkého příbuzného Franklinové i televize Fox v Detroitu. Právě tam se zpěvačka zotavuje po operaci, kterou podstoupila právě před týdnem. Podle zprávy televize Fox se jí daří dobře.

Franklinová v prohlášení z 2. prosince uvedla, že se podrobila "velmi úspěšné operaci", aniž by ale specifikovala svou nemoc. V listopadu zpěvačka na doporučení lékařů zrušila koncerty na příštího půl roku. Mezi zrušenými akcemi je i prosincový koncert, který se měl konat v Detroitu a na němž měla Franklinová vystoupit se svým někdejším snoubencem Dennisem Edwardsem.

Franklinová zpívala loni při inauguraci prezidenta Baracka Obamy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám