Hlavní obsah

Ve StarDance si nečekaně již nezatančí Saša Rašilov

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kamenný výraz herce Saši Rašilova si budou televizní diváci pořadu StarDance, aneb Když hvězdy tančí, asi ještě dlouho pamatovat. Navzdory velmi pozitivnímu hodnocení od poroty, které by Rašilova zařazovalo na druhé místo, diváci rozhodli k velkému překvapení všech přítomných, že soutěž opustí již tuto sobotu. Překvapený se zdál i herec Pavel Kříž, který zřejmě očekával, že dnes v soutěži dotančil.

Článek

Jako první se tuto sobotu postavila na taneční parket Monika Absolonová s tanečníkem Václavem Masarykem. Dvojice předvedla dynamický jive, přičemž Absolonová si zahrála roli fanynky, která jí padla jako ulitá. Akční pojetí tance jen s drobnými chybkami jim vyneslo 32 bodů.

Herec Saša Rašilov s tanečnicí Karolínou Majerníkovou nastoupil na pódium hned poté ve waltzovém rytmu. Ti si odnesli jen 30 bodů, když jim porotce Zdeněk Chlopčík navzdory příznivému ústnímu hodnocení udělil pouze šest bodů. Atmosféru prý pár vystihl skvěle, načasování prvního kroku mu však dělalo potíže.

Třetí v pořadí se dali do tance Aneta Langerová a tanečník Michal Kurtiš. Jejich podáni jivu. Akrobatické variace zvládli na výbornou, avšak porota mírně zkritizovala to, že kvůli velkému množství šoumenských prvků téměř chyběl jive samotný. I oni si tak odnesli rovných 30 bodů.

Jako poslední se vrhl do víru tance herec Pavel Kříž s tanečnicí Alicí Stodůlkovou, který waltz zvládl rytmicky velmi slušně, avšak podle Zdeňka Chlopčíka příliš mnoho sledoval svou tanečnici a nedíval se předpisově na levou stranou. Navzdory další výtce směřované na tuhost svých rukou si Kříž s tanečnicí odnesli 29 bodů.

Druhé kolo ovládl slow foxtrot a pasodoble

Ve druhém kole předvedla Monika Absolonová stylový slow foxtrot, který u poroty získal náležitou odezvu. Tatiana Drexler měla jen slova chvály, stejně tak jako další porotkyně Petra Kostovčíková. Obě se shodly, že tento tanec zvládla Absolonová snad ještě lépe, než už i tak dobře hodnocený první tanec. Úchvatných 38 bodů pak Absolonovou přivedlo až k slzám štěstí.

Saša Rašilov se odhodlal diváky a porotu zaujmout toreádorským pasodoble. Latino styl podle Petra Zusky populárnímu herci sedí a v tom se shodl i s Tatianou Drexler, kterou prý u jeho tance mrazilo z toho, jak to bylo fantastické. Tomu odpovídalo i 37 bodů, když dostali stejně jako předchozí pár hned dvě desítky.

Aneta Langerová se hned poté předvedla v sexy růžových šatech, ve kterých odtančila skladbu Don't Worry, Be Happy od Bobbyho McFerrina v rytmu slow foxtrotu. "Bylo to fantastické, všechny chyby v krocích promíjím. Bylo to originální, prostě fantastické," hodnotil tanec Chlopčík, který také jako jediný udělil 10 bodů. Pár obdržel celkem 35 bodů.

V rytmu pasodoble pak druhé kolo večera dotančil Pavel Kříž s tanečnicí Alicí Stodůlkovou. Na hudbu Michaela Jacksona však předváděl tanec, který podle poroty samotné pasodoble tak úplně nepřipomínal. Kostovčíková ho označila s úsměvem jako nadčasové. Zdeněk Chlopčík v jeho pojetí prý tradiční španělské pasodoble vůbec nepoznal. Porota jim udělila celkem 30 bodů.

Hodnocení párů po obou kolech
1.Monika Absolonová70 bodů (32+38)
2.Saša Rašilov67 bodů (30+37)
3.Aneta Langerová65 bodů (30+35)
4.Pavel Kříž59 bodů (29+30)

Reklama

Související témata:

Související články

Ze StarDance vypadl Filip Sajler

Další celebritou, která bude muset opustit taneční soutěž České televize Stardance, je Filip Sajler. Rozhodlo o tom v sobotu večer hlasování diváků.

Ve StarDance dotančila herečka Čvančarová

Latinské rytmy samby a salsy se v sobotu při pátém večeru televizní soutěže StarDance, aneb Když hvězdy tančí, staly osudnými herečce Jitce Čvančarové. Po...

Výběr článků

Načítám