Hlavní obsah

TV tipy a chyby: Rocky po 30 letech nebo Scorseseho Gangy New Yorku

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V televizi o víkendu uvidíme, jak to dopadlo, když se známý svalovec Sylvester Stallone po letech vrátil k Rockymu, ale jsou tu také historické Gangy New Yorku a vztahový film Druhá nebo první.

Článek

Rocky Balboa

Sylvester Stallone si prostě nedá pokoj. Na stará kolena oživil svou druhou nejslavnější postavu po Rambovi a ještě jednou se vrhl do ringu. Hrdinovi zemřela žena a jeho syn si zařizuje vlastní život. Rocky prosperuje jen díky zašlé slávě. A rozhodne se ještě jednou vrátit do světa boxu.

Pá 22:00 Nova

Gangy New Yorku

Režisérská legenda Martin Scorsese zpracoval dějiny amerických gangů v 19. století.  Občanská válka byla v plném proudu a další válka se odehrávala mezi kriminálními živly v ulicích. V chudé čtvrti usilovaly o nadvládu konkurenční gangy...

So 23:20 ČT 1

Druhá nebo první

Luke (Ed Harris) a Jackie (Susan Sarandonová) se rozvedli klidně bez soudních tahanic. Jenže nové uspořádání stejně nefunguje. Děti Ben a Anna nesnášejí novou otcovu přítelkyni Isabel (Julia Robertsová). Je moc mladá, atraktivní a pro děti je jen zlou macechou, která rozbila manželství rodičů.

So 20:00 Nova Cinema

Reklama

Výběr článků

Načítám