Hlavní obsah

TV tipy a chyby: Extra život Dannyho Boyla, Robert Plant nebo Já, mé druhé já a Irena

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve víkendovém TV programu si zaškrtněte krimi komedii Dannyho Boyla Extra život nebo film Já, mé druhé já a Irena s ulítlým humorem Jima Carreyho. Pro hudební fajnšmekry je tu záznam koncertu Roberta Planta.

Článek

Extra život

Kultovní režisér Danny Boyle, který se zapsal do dějin syrovým psychologickým thrillerem Mělký hrob, natočil krimi komedii Extra život v roce 1997. Do hlavních rolí obsadil Ewana McGregora a Cameron Diazovou.

Bývalý údržbář bez peněz a bez přítelkyně se pustí do zoufalého plánu na únos. Humor pramení hlavně z interakce mezi nesmělým únoscem a drzou obětí.

So 20:15 Prima Cool 

Robert Plant

Záznam koncertu hudební legendy Roberta Planta, bývalého člena Led Zeppelin a nyní úspěšného sólo zpěváka, nabízí ČT2. Plant posbíral v roce 2009 pět cen Grammy společně se zpěvačkou a houslistkou Alison Kraussovu za album Raising Sand. To se stalo jak absolutním albem roku, tak i albem roku v žánrové kategorii folku. Skladba Please Read the Letter byla vyhlášena nahrávkou roku, Killing the Blues bylo oceněno v kategorii nejlepší spolupráce v country a Rich Woman v kategorii nejlepší spolupráce v popu.

So 14:45 ČT2

Já, mé druhé já a Irena

Klasická potrhlá komedie s Jimem Carreym. Příliš hodný policista Charlie nemá štěstí, žena ho podvádí a nakonec uteče a nechá mu tři nevlastní děti. Jednoho dne se zblázní a vyklube se z něj jiný člověk - zlý zvrhlík Hank.

So 22:15 Prima Cool

Reklama

Výběr článků

Načítám