Hlavní obsah

Ze StarDance vypadl Filip Sajler

Novinky, sad

Další celebritou, která bude muset opustit taneční soutěž České televize Stardance, je Filip Sajler. Rozhodlo o tom v sobotu večer hlasování diváků.

Článek

Tentokrát se ve StarDance tančil slowfox a také paso doble, které moderátor Marek Eben jadrně označil za "svinský tanec".

Paso doble moc nesedlo Anetě Langerové. "Chybělo mi tam napětí," zhodnotil jí porotce Petr Zuska. Celkově dostala za svůj výkon pětadvacet bodů. Ještě horší byl tradičně prkenný Filip Sajler, který dohromady získal pouhých dvacet jedna bodů.

Monika Absolonová byla naopak ohodnocena převážně kladně a odešla s dvaatřiceti body, což bylo vůbec nejlepší skóre večera.

Slowfox vynesl Pavlu Křížovi pouze dvacet dva bodů. Porota sice ocenila ležérnost a práci s hůlkou, ale vyčetla mu nepřesnost kroků. V případě Jitky Čvančarové se porota netajila nadšením. Vystoupení prý mělo dynamiku i eleganci a slowfox Čvančarové celkově vynesl velmi slušných třicet jedna bodů.

Herec Saša Rašilov předvedl více show než tanec. Porota ho za to kritizovala, ale nakonec mu dala ucházejících dvacet sedm bodů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám