Hlavní obsah

TV tipy a chyby: Na dotek s Julií Robertsovou, Disturbia, Batman

Novinky, Stanislav Dvořák

Televizní víkend nabízí tentokrát třeba romanticko-psychologický snímek Na dotek, dále thriller Disturbia nebo nenáročnou zábavu v podobě blockbusteru Batman začíná.

Článek

Na dotek

Julia Robertsová, Natalie Portmanová, Jude Law či Clive Owen září v romanticko-psychologickém filmu z roku 2004. Spisovatel Dan, striptérka Alice, dermatolog Larry a fotografka Anna vytvoří díky souhře náhod milostný čtyřúhelník. Hrdinové stojí před osudovou volbou - riskovat, nebo se řídit rozumem?

So 22:10 Nova Cinema

Disturbia

Americký thriller Disturbia pochází z roku 2007 a hlavní role se ujal Shia LaBeouf. Mladík, kterému uloží domácí vězení, v něm začne z nudy pozorovat sousedy, především nedávno přistěhovanou krásnou Ashley. Ale pak ho zaujme soused, u kterého dojde k přesvědčení, že se jedná o sériového vraha.

Pá 21.50 Nova 

Batman začíná

Bruce Wayne cestuje těsně po úmrtí svých rodičů po světě a hledá způsob, jakým by bojoval s nespravedlností a zločinem. Vrátí se do Gotham City a vzápětí vypouští do světa své druhé já, maskovaného bojovníka Batmana. V hlavních rolích Christian Bale, Michael Caine a Liam Neeson.

Ne 20.15 Prima Cool

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám