Hlavní obsah

Provokatérka Lady Gaga a její příšery vtrhnou ve středu do Prahy

Provokatérka a popová hvězdička Lady Gaga vystoupí ve středu večer v pražské O2 Areně. Představí zde svůj program The Monster Ball. Koncert, který je již týdny beznadějně vyprodaný, podle pořadatelů slibuje opravdovou šou. Fanoušci se mohou mimo jiné těšit na plejádu extravagantních oblečků, jimiž je zpěvačka proslulá a které si sama navrhuje. Předkapelou budou newyorští Semi Precious Weapons.

Lady Gaga míří do Prahy Video: ČTK

 
Článek

Čtyřiadvacetiletá Newyorčanka na turné představuje své album The Fame Monster z loňského roku. Zpěvačka už dříve řekla, že její nynější představení vypadá víc jako muzikál a méně jako koncert. Jednotlivá čísla spojuje příběh z New Yorku. Lady Gaga a její přátelé tam jdou na ples příšer a ztratí se.

Lady Gaga má za sebou velmi úspěšný rok. Na nedávném předávání Evropských hudebních cen (EMA) televizní stanice MTV získala tři ocenění - jako nejlepší zpěvačka, za nejlepší píseň i za nejlepší popový počin.

Přezdívku Lady Gaga si zpěvačka zvolila podle písničky Radio Gaga od skupiny Queen. V roce 2008 vydala úspěšné album The Fame, které je dle jejích slov o tom, "že se každý může cítit slavný". Mezi její největší hity patří skladby Just Dance, Poker Face, Lovegame, Paparazzi, Bad Romance a Telefon.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám