Hlavní obsah

Phil Collins už nechce dělat muziku, uvažoval o sebevraždě

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obraz velice depresivního člověka přinesl americký magazín Rollingstone, když udělal rozhovor s britským zpěvákem Philem Collinsem. Ten nyní bydlí ve Švýcarsku, stará se o děti a prý už nechce vydávat nové desky.

Článek

Samotářský zpěvák se zabývá svou sbírkou fotografií a historických artefaktů z texaského Alama a výchovou dvou synů. Přestože nedávno vydal nové album Going Back, letos nechystá žádné turné, což je u popového zpěváka velice neobvyklé. Vystupuje jen vzácně, většinou společně s jinými interprety.

RollingStone poznamenal, že silná kritika jeho tvorby (např. poslední album plné coververzí motownských hitů mělo skutečně dost vlažné recenze) si "vybrala svou daň". Collins nyní říká, že už nemá chuť dělat muziku.

"Někdy si říkám, že postavu Phila Collinse prostě vymažu. Phil Collins zmizí nebo bude zavražděn v hotelovém pokoji a lidi řeknou: Co se stalo Philovi? A odpověď bude znít: Byl zavražděn, ale co, jede se dál."

Asi bych se předávkoval...

V rozhovoru mluví také o svých fotkách záhadných zářivých koulí, které nafotil v texaském Alamu. "Je to paranormální energie," tvrdí zpěvák. "Nechci znít jako pošuk, nejsem Shirley MacLainová, ale jsem připraven uvěřit. Viděli jste ty obrázky, nejde to popřít, je možné, že jsem tam byl v jiném životě."

V další části rozhovoru přiznal, že míval v minulých letech sebevražedné myšlenky. "Neustřelil bych si hlavu. Asi bych se předávkoval, nebo udělal něco, co nebolí. Ale nemůžu to udělat dětem. Jeden komik, který spáchal sebevraždu v šedesátých letech, zanechal vzkaz: Příliš mnoho věcí příliš často nevyšlo. Často na to myslím," uzavřel zasmušilý Collins.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám