Hlavní obsah

TV tipy a chyby: Román pro ženy, Piráti z Karibiku a Křižanova Tichá bolest

Novinky, Stanislav Dvořák

Na televizní obrazovku se opět vracejí Piráti z Karibiku a pro milovníky Viewegha je tu Román pro ženy. Z úplně jiného světa pochází poměrně nedoceněný český film Tichá bolest.

Článek

Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže

V dalším pokračování známé americké oddechovky z roku 2006 opět září Johnny Depp a Keira Knightleyová. Kapitán Jack Sparrow zlomil prokletí Černé perly, ale čeká ho další, ještě nebezpečnější dobrodružství. Musí se vyvléct z dohody s Davym Jonesem, kapitánem tajemné lodě Bludný Holanďan, kterému upsal duši.

Sobota 20:00 Prima

Tichá bolest

Neveselý příběh z padesátých let scenáristy Jiřího Křižana vysílá ČT shodou okolností krátce poté, co jeho autor zemřel. Je o chlapci Jankovi, jehož otec byl v roce 1949 zatčen, odsouzen a popraven jako "třídní nepřítel". Matka krátce nato zemřela a Jankovi zbyl jen děda. Podle kritiky jeden z nejvíc nedoceněných českých filmů.

Neděle 20:00 ČT 1

Román pro ženy

Režisér Filip Renč natočil svou komedii podle knížky Michala Viewegha se Simonou Stašovou, Zuzanou Kanócz a Markem Vašutem v hlavních rolích. Několik povedených hlášek, slušní herci a story pohrávající si s kýčem...

Pátek 20.00 Nova

Reklama

Výběr článků

Načítám