Hlavní obsah

Podzimní Sázavafest láká na Prague Conspiracy, Nightwork či Mandrage

Novinky, Stanislav Dvořák

Podzimní Sázavafest láká v sobotu 13. listopadu do Kulturního Centra Vltavská v Praze na ska, funky i rock. Festival začíná v 16 hodin.

Článek

Prague Conspiracy je dnes pravděpodobně nejlepší česká ska skupina. S talentem pro chytlavé, jednoduché písničky, příjemnými kytarovými sóly a výbornou exotickou zpěvačkou patří k vrcholům Sázavafestu.

Je přímým pokračováním skupiny Prague Ska Conspiracy, která obdržela cenu Anděl. Nyní hraje v pozměněném složení, upustila od dechové sekce a dala víc prostoru kytarám a zpěvu.

Také Basta Fidel hledají inspiraci ve strhujících jamajských rytmech, ale nebrání se ani vlivům balkánským. V roce 2001 vydali první demonahrávku a následovala studiová alba Had má více těl než-li rukou, Plezír a Fu. Byli nominováni na žánrovou cenu Anděl v roce 2006.

Na Podzimním Sázavafestu vystoupí i tancechtiví Nightwork, kteří pop obohacují o bláznivý humor nebo Mandrage. Ze Slovenska dorazí kytarovka Lavagance, dále zahrají Kurtizány z 25. Avenue v čele s Tomášem Varteckým a Lucie Kostelecká a M. A. T. Band.

Akční cena do konce října je 240,-Kč (+poplatky) v předprodejní síti Ticketpro. Do konce října k nákupu dvou vstupenek získáte třetí zdarma. Cena vstupenky na místě je 350 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám