Hlavní obsah

Italský zpěvák Tiziano Ferro se v Praze nechá tetovat

Novinky, Jaroslav Špulák, Právo
PRAHA

V pražské Státní opeře budou v soboru večer vyhlášeni vítězové ankety Český slavík Mattoni 2003. Zahraničními hosty, kteří v rámci slavnostního večera vystoupí, jsou belgická zpěvačka Kate Ryanová a italský zpěvák Tiziano Ferro. Několik hodin před akcí si v Praze užívali sváteční atmosféry a těšili se na večerní galaprogram.

Článek

"Předávají se ceny popularity a na takových akcích jsem vždycky ráda," přiznala Ryanová.

Ferra přilákala do české metropole ještě jedna záležitost. "Byl jsem v Praze před pěti lety a tehdy sem si řekl, že se do ní vrátím a nechám si udělat na zápěstí tetování. Jsem objednán na sedmnáctou hodinu."

Ferro přiznal, že si nechá vytetovat nápis Flavio. "Je to můj dvanáctiletý bratr. Mám ho strašně rád. Byl jsem při tom, když přicházel na svět, strašně jsme se sblížili, je to můj nejlepší kamarád."

Ryanová i Ferro si uvědomují, že chtějí-li soupeřit s anglo-americkou populární hudbou, musí být velmi pilní. "Dokonce dvojnásobně pilní," pokusil se odhadnout Ferro.

"Chtěla bych se dostat co nejdál to jde," přiznala Ryanová. "Je to ale těžké odhadnout. Vydala jsem například desku, která měla být distribuována pouze do Belgie a Španělska. Nakonec byla tak úspěšná, že se dostala do sedmadvaceti zemí světa."

Ferro by se chtěl prosadit v Japonsku. "To by pro mě bylo větší štěstí, než být úspěšný v Americe. V Japonsku vymysleli skvělé technologie, láká mě i tamní kultura, životní styl. Když se tam neprosadím jako zpěvák, pojedu tam příští rok na prázdniny."

Reklama

Související témata:

Související články

Zájem o slavíka klesá

Do ankety Český slavík, která zjišťuje oblíbenost domácích interpretů populární hudby a jejíž výsledky budou vyhlášeny 6. XII., letos přišlo jen něco přes 50...

V sobotu vyhlásí České slavíky 2003

V pražské Státní opeře vyhlásí v sobotu výsledky ankety o nejpopulárnější zpěváky Český slavík Mattoni 2003. Slavnostní ceremoniál budou v přímém přenosu...

Výběr článků

Načítám