Hlavní obsah

Elán křtil nové album a vyrazil na turné

– Bratislava
Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Po sedmi letech vydala slovenská skupina Elán nové album s názvem Andělská daň. Nové CD pokřtila skupina v sobotu na koncertě v Nitře, kde zahájila své česko-slovenské turné. V novém koncertním programu zazní pět skladeb z aktuálního alba.

Článek

Album pokřtil trenér slovenské fotbalové reprezentace Vladimír Weiss. Novinka obsahuje čtrnáct skladeb. „Nové CD jsme připravovali dlouho, protože jsme na sebe dost nároční,“ řekl televizi Markíza klávesák Elánu Vašo Patejdl.

Nahrávky se poprvé zúčastnil nový bubeník Elánu Boris Brna. „Jsem od dětství velkým fanouškem Elánu. Mám doma všechna alba,“ uvedl Brna.

Zpěvák a baskytarista skupiny Elán Jožo Ráž se připravoval na nové turné v posilovně. „Zhubl jsem dvanáct kilogramů, které jsem zase nabral,“ přiznal s úsměvem Ráž.

Pódiovou show zabezpečuje vysoce kvalitní aparatura a velkoplošná obrazovka o rozměru 140 metrů čtverečních. Pódium se staví dva dny.

Skupina Elán začala profesionálně hrát v roce 1981. Vydala 24 slovenských a pět anglických alb. Z nich se na českém a slovenském trhu prodalo přes tři a půl miliónu kusů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám