Hlavní obsah

Angelina Jolie svádí Johnnyho Deppa v thrilleru The Tourist

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V traileru k filmu The Tourist Angelina Jolie svádí Johnnyho Deppa, k tomu si připočtěte tlupu tajných agentů, gangsterů a honičky. V thrilleru The Tourist si zkrátka mainstreamový divák přijde na své.

Upoutávka na film The TouristVideo: Falcon

 
Článek

Johnny Depp je americký turista, který si jede do Evropy léčit nervy z nepovedeného vztahu. Ve vlaku si k němu přisedne neznámá žena jménem Elisa (Angelina Jolie). Turista nic netuší a nezávazně flirtuje, zatímco se kvůli Elise zamotává do velkých problémů. Mafie i policie ho začne považovat za někoho jiného a následuje smršť honiček a přestřelek na efektním pozadí Paříže a Benátek.

The Tourist má být akční drama s prvky komedie. Jeho režisérem je Němec Florian Henckel von Donnersmarck, který se proslavil celkem nedávno dramatem o komunismu a tajné policii Životy těch druhých.

Film prošel v průběhu příprav a natáčení mnoha zvraty. Původně ho měl točit Lasse Hallström a hlavní roli měl mít Tom Cruise. Toho nahradil Sam Worthington, ale sám byl pak nahrazen Deppem. S Angelinou Jolie přišel nový režisér Florian Henckel von Donnersmarck, ale i v jeho případě to na čas vypadalo, že film nedotočí kvůli sporům tvůrčího rázu. Nakonec se vrátil a jeho thriller v českých kinech poběží od ledna 2011.

Reklama

Výběr článků

Načítám