Hlavní obsah

Kvůli úrazu Malátného se turné Chinaski zpozdí

Začátek chystaného turné populární kapely Chinaski se zpozdí o devět dní. Série nezačne podle plánů 28. září v Pardubicích, ale až 7. října v Liberci. Důvodem jsou zdravotní problémy frontmana Michala Malátného, oznámila mluvčí kapely Kristina Horáčková.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Chinaski ve studiu Sono, zleva Štěpán Škoch, Michal Malátný, František Táborský, Otakar Petřina ml. a Ondřej Škoch.

Článek

Malátný si totiž poranil meniskus, který mu lékaři museli operovat. "Díky skvělé péči a rychlému zákroku však nebude nutné mnoho měnit. Pouze první dva koncerty se posouvají," uvedla Horáčková. Koncert v Ostravě se proto uskuteční až 18. října, v Pardubicích Chinaski turné 27. října uzavřou.

Vstupenky včetně těch zakoupených přes mobilní telefony zůstávají v platnosti. "Těšíme se na diváky, uděláme všechno, abychom si spolu koncert užili," vzkázal fanouškům Malátný.

Turné Chinaski bude mít šest zastávek; skupina vystoupí také 9. října v Karlových Varech, 12. října v Brně a o dva dny později v pražské Tesla Aréně. Jako předskokan vystoupí kapela Eddie Stoilow.

Chinaski na koncertech představí písničky ze své právě vydávané nové desky nazvané Není na co čekat i starší hity. Turné prý bude nejdražší v historii kapely; jeho scéna vznikla ve spolupráci se slavným britským designérem Simonem Sidim, který spolupracoval s Depeche Mode, Tori Amosovou, Rogerem Watersem či Annie Lennoxovou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám