Hlavní obsah

Madonna natáčí v New Yorku romantický film

Novinky, Stanislav Dvořák

Královna komerčního popu Madonna se stále více angažuje ve filmu. V těchto dnech režíruje v New Yorku snímek s názvem W. E. Ten spojuje dvě love story, jež odděluje šedesát let.

Článek

Ve filmu W. E. hrají Abbie Cornishová (Dobrý ročník, Candy), Oscar Isaac či James D'Arcy a natáčí se v Evropě i v USA. Spojuje dva příběhy. První z nich je známý - Eduard VIII. se ve třicátých letech zamiloval do rozvedené Američanky Wallis Simpsonové a stál před velice nepříjemnou volbou. Pokud si ji chtěl vzít, musel se vzdát anglického trůnu, a nakonec to udělal.

O šedesát let později se jejich příběhem dojímá frustrovaná moderní Američanka v New Yorku. Vzdala se své kariéry kvůli manželství s úspěšným psychiatrem, které nefunguje. Osamělá žena, posedlá starým romantickým příběhem krále Edvarda, se pak setká s tajemným Rusem, který pracuje v bezpečnostní službě aukční síně...

Madonna se v poslední době nechala slyšet, že hudbě už se příliš věnovat nechce. Do světa filmu vstoupila v roce 2008 snímkem Filth and Wisdom, ale moc velké nadšení nevzbudila. Výsledek jejího druhého pokusu uvidíme v kinech v roce 2011.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám