Hlavní obsah

Kylie Minogue se příští rok vrátí do Prahy

Novinky, Stanislav Dvořák

Australská popová zpěvačka Kylie Minogue vyrazí příští rok na své dvanácté turné Aphrodite – Les Folies Tour 2011. V Praze v O2 Aréně by se měla zastavit 2. března.

Článek

"Show Kylie Minogue bude zcela jistě jedním z hlavních taháků jarní koncertní sezóny nejen v O2 Aréně, ale v rámci celé České republiky. Pro Bestsport to ale není první ani poslední hvězda první velikosti, kterou do Prahy přiváží. Před Kylie Minogue to byli třeba Leonard Cohen, Celine Dion nebo Beyoncé, letos v říjnu přivážíme slovenskou legendu Elán a v aréně organizujeme oslavu 50 let bigbítu," řekl mluvčí Bestsport Jan Tuna.

Aphrodite je i název posledního alba Kylie, opět plného diskotékových písniček. Na desce spolupracovala s producenty a skladateli, jako jsou například Stuart Price, disco-freak Calvin Harris, Nerina Pallot nebo Tim Rice-Oxley ze skupiny Keane.

Kylie Minogue je od 80. let nejznámější australskou popovou zpěvačkou. Její vystoupení jsou pojata jako obrovská show, používá mnoho tanečníků, výtahů, kulis a další jevištní techniky. V ČR vystupovala naposledy v roce 2008, rovněž v O2 Aréně.

Vstupenky v cenách od 990 Kč budou v prodeji na terminálech Sazky od pátku 24. září a o den později bude možná i jejich rezervace na www.sazkaticket.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám