Hlavní obsah

Lucie Vondráčková se představí v hlavní roli rokenrolového muzikálu

Právo, Radmila Hrdinová

V pražském Divadle Broadway probíhají první kostýmní zkoušky nového muzikálu Ať žije rokenrol! autorů Petra Jandy a Karla Šípa, který se v režii Viktora Polesného představí divákům poprvé 20. října. V hlavní ženské roli mladé svazačky Yvetty vystoupí Lucie Vondráčková.

Článek

„Neřekla jsem hned ano. Chtěla jsem si přečíst scénář a poslechnout písničky. To je pro mě vždycky důležité. Oboje je ale tak senzační, že jsem se nemohla dočkat, až začneme zkoušet,“ říká o rokenrolovém muzikálu Vondráčková.

Kromě Lucie Vondráčkové se diváci mohou těšit i na Martu Jandovou, Petru Janů, Petru Černockou, Aleše Hámu, Viléma Čoka, Martina Poštu, Juraje Bernátha, Andreje Hryce a další hvězdy české muzikálové scény. Kostýmy pro muzikál ve stylu přelomu 50. a 60. let navrhla Ivana Brádková.

Reklama

Související témata:

Související články

Refufest s exotickými pochutinami a hudbou

Filmy z festivalu Jeden svět a koncerty ruské, romské nebo arabské hudby čekají na návštěvníky multikulturního festivalu RefuFest 28. srpna v jihočeských...

Chinaski pracovali na turné se Simonem Sidim

Chinaski vyrazí 28. září na koncertní šňůru k novému albu Není na co čekat. V rámci hledání nápadité prezentace a nových pódiových možností již nyní slibují...

Výběr článků

Načítám