Hlavní obsah

Prima vyjede se soutěží už v neděli 29. srpna

Právo, jp

Televize Prima a televize JOJ se podle očekávání rozhodly urychlit konkursy a všechny přípravy k velké soutěži Česko Slovensko má talent. Programovou změnou Prima v pátek oznámila, že první díl se bude vysílat již v neděli 29. srpna od 20.00 hodin.

Článek

V porotě celosvětově úspěšné talentové show zasednou zpěvačka Lucie Bílá, moderátor Jan Kraus a producent a manažer hvězd Jaro Slávik a vyberou to nejlepší ze šesti tisíc přihlášených talentů z Česka a Slovenska.

Nepůjde jen o pěvecké nebo taneční výkony; šanci zvítězit mají baviči a komedianti, varietní umělci jako kouzelníci, akrobaté, žongléři, břichomluvci či imitátoři, účinkující se zvířaty nebo kdokoliv, kdo vládne jakýmkoliv mimořádným talentem, ať už sólo, nebo ve skupině.

Show nemá žádná omezení a je otevřená lidem všech věkových kategorií. Jednotlivými koly až do finále budou provázet moderátoři Jakub Prachař a Martin „Pyco“ Rausch. 

Vítěze čeká nejen pohádková výhra v hodnotě 100 tisíc eur (přibližně 2,5 miliónu korun), ale také angažmá mezi těmi nejlepšími v americkém Las Vegas.

Reklama

Výběr článků

Načítám