Hlavní obsah

Bruce Willise unesou, možná za to může Sigourney Weaverová

Novinky, Stanislav Dvořák

The Cold Light of Day má být největším hollywoodským thrillerem příštího roku. Hlavní dvojice hvězd je podle zatím neoficiálních zpráv serveru Hollywood silná: Bruce Willis a Sigourney Weaverová.

Článek

Dalším významnou postavu thrilleru zřejmě ztvární mladý herec Henry Cavill, který se objevil v Tudorovcích nebo v nové newyorské "allenovce" Užívej si, co to jde.

Na režisérskou židličku zasedne podle serveru francouzský Alžířan Mabrouk El Mechri, což je poměrně zvláštní volba vzhledem k tomu, že nemá až tolik zkušeností s velkými filmy a obsazení The Cold Light of Day vypadá na kategorii A. El Mechri se prosadil nedávno s hitem JCVD, což je první film s Jeanem Claudem van Dammem, který kritika úplně nerozcupovala, a dokonce byl pozván na některé seriózní festivaly.

Velmi otřele ovšem působí zápletka připravovaného snímku. Mladý bohatý úspěšný Američan (Henry Cavill) cestuje do Evropy a tam je unesena jeho rodina. Aby své milované zachránil, musí rozmotat spiknutí kolem svého otce (Bruce Willis). Jejich herecká kolegyně si zahraje dámu zamotanou do spiknutí.

Celé to připomíná starý film s Harrisonem Fordem 48 hodin v Paříži. V něm Ford jako úspěšný americký lékař přijede do francouzského hotelu a zjistí, že jeho manželka Sondra zmizela. Vydává se ji hledat, ale nikomu nerozumí, nikdo mu nepomůže a policii je vše jedno.

Natáčení thrilleru má začít ve Španělsku v září.

Reklama

Výběr článků

Načítám